Dolar 34,2563
Euro 37,1555
Altın 3.008,76
BİST 8.711,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

BAŞARILI İŞ İNSANI DERBO SAĞIR CHP’DEN ADAY ADAYI OLDU

BAŞARILI İŞ İNSANI DERBO SAĞIR CHP’DEN ADAY ADAYI OLDU


21 Mart 2023 15:53
592

Bandırma’da sigorta ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren, başarılı iş insanı Derbo Sağır, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Balıkesir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

DERBO SAĞIR KİMDİR?

1968 Halfeti doğumlu, Halkla ilişkiler mezunudur. Uzun yılar. Arzuhalcilik, sigortacılık, sosyal güvenlik ve hukuk alanlarında danışmanlık, yenilebilir alternatif enerji bayiliği, yeşil bir doğa ve istihdam için orman fidanlığını yatırımlarıyla, hizmet ve istihdama katkı sunmuştur. Teşkilatçı ve siyasetçi bir aileden gelen Sağır’ın büyük babası 1950 lerde bölgede aktif siyaset yapmış, babası ise Halfeti ilçesinde uzun yıllar ilçe başkanlığı yapmıştır. Kendisi ise sosyal, siyasi ve ticari yönüyle bölgeyi adım adım ziyaret ederek, halk tarafından teveccüh kazanmış bir simadır. Sağır’ın yatırım ve istihdam noktalarındaki projeleri dikkat çekmektedir.Çoğulcu demokratik ve dayanışma anlayışına inanan Sağır,Türk dünyası,Doğu ve Güneydoğu Sivil toplum kuruluşları ile ciddi ilişkiler içerisindedir.Halen Şanlıurfa Oğuz bayındır Akkoyunlu Derneği il başkanı ve Balıkesir Bandırma Doğu ve Güneydoğu iş insanları Derneğinin kurucu ve genel sekreterliğini sürdürmekte ve Bandırma’da sigorta ve gıda sektöründe ciddi yatırımlar yapmıştır.Bandırma ve yöre ilçelerinde sevilen ve bilinen bir sima olarak göz doldurmaktadır.Kısa bir zaman önce,TBMM de,bizzat CHP genel başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU tarafından rozeti takılmıştı.Bandırma,Gaziantep ve Şanlıurfa yerel gazetelerinde köşe yazarlarlığı yapmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.