Dolar 34,2563
Euro 37,1555
Altın 3.008,76
BİST 8.711,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

MUHTAR HANCIOĞLU, “DESTEKLERİN ARTMASINI BEKLİYORUZ”

MUHTAR HANCIOĞLU, “DESTEKLERİN ARTMASINI BEKLİYORUZ”


5 Nisan 2023 12:38
568

Ramazan ayında hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü görevini yaptıklarını belirten Bandırma Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, “Desteklerin artmasını bekliyoruz”

Bandırma’da Ramazan ayının gelmesiyle çalışmalarına aralıksız devam eden Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, desteklerin istenilen seviyede olmadığını belirtti. Bandırma’ya depremzedelerin gelmesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların Sayısının çoğaldığını belirten Muhtar Hancıoğlu, ” Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Muhtarlık olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprüyüz. Hayırsever vatandaşlarımızdan gelen nakdi ve ayni yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Ramazan ayının ilk haftası olduğu için destekler az. Bandırma’ ya depremzedeler de gelince ihtiyaç sahibi vatandaş sayısında artma oldu. Hayırsever vatandaşlardan gelecek desteklerin artmasını bekliyoruz. Fitre ve zekatlar daha gelmedi. Gelince onları da ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edeceğiz. Ayrıca yardımların erzak kolisinden ziyade alış veriş çeki olması daha iyi olur. Çünkü erzak kolisinde klasik şeyler var. Vatandaş çekle ihtiyacını daha iyi gideriyor. Muhtarlık olarak her türlü desteğe ve yardıma açığız “şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.