Dolar 34,2489
Euro 37,1037
Altın 3.008,01
BİST 8.741,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

TKP GELİR, HER ŞEY DEĞİŞİR

TKP GELİR, HER ŞEY DEĞİŞİR


16 Nisan 2023 13:50
302

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Barış Manço Kültür Merkezi’nde ‘Neden Oylar TKP’ye’ konulu program gerçekleştirdi. Programda konuşan Balıkesir 1. ci sıra Milletvekili adayı Tamer Yılmaz, ” Uluslararası tekellerin saltanatını yıkmak için adayım” dedi.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Neden Oylar TKP’ye” konulu program TKP Bandırma Sorumlusu Tuğhan Çağlar tarafından sunuldu. Programın başında 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen deprem felaketinde gönüllü olarak çalışan TKP üyelerinin deneyimlerini paylaştığı bir sinevizyon izletildi. Programın devamında TKP Balıkesir 1’inci sıra Milletvekili Adayı Tamer Yılmaz, aday olma sebebiyle ilgili konuşma yaptı. Ardından sırasıyla sahneye çıkan TKP Parti Meclis Üyesi Aydemir Güler, Gazeteci ve Sunucu Enver Aysever konuşma yaparak neden TKP’ye oy istediklerini anlattı.
TKP GELİR HER ŞEY DEĞİŞİR
Türkiye Komünist Partisi’nin ülke gelinde ve Balıkesir’deki hedeflerini anlatan TKP Balıkesir 1’inci sıra Milletvekili Adayı Tamer Yılmaz, “En son söyleyeceğimi en baştan söylemek istiyorum: “TKP Gelir Her Şey Değişir” Çocuk yaştan beri tarlada, sanayide, işportada ve daha birçok farklı işte çalıştım. 28. Dönem Balıkesir’de TKP Milletvekili adayıyım. Büyük holdingler ve tarikatlar tarafından yok olmanın eşiğine getirilip çürütülen ülkemizde hep birlikte yeni bir Cumhuriyet kurmak için, bağımsız, laik, devletçi, sanayileşmiş ve eşitsizliğe son vermiş bir Türkiye, sosyalist bir Cumhuriyet inşa etmek için, arsız patronların, uluslararası tekellerin, yobazların saltanatını yıkmak için adayım.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.