Dolar 34,2489
Euro 37,1037
Altın 3.008,01
BİST 8.741,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

CHP’Lİ VEKİL ADAYI SARI, “MİLLET İTTİFAKI HALKIN İKTİDARI OLACAK”

CHP’Lİ VEKİL ADAYI SARI, “MİLLET İTTİFAKI  HALKIN İKTİDARI OLACAK”


18 Nisan 2023 12:44
507

CHP Balıkesir 2. Sıra Milletvekili Adayı Serkan Sarı, seçim çalışmaları kapsamında Susurluk’ta ilçe başkanlığı ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Sarı, “ ‘Sana Söz’ diyerek başladığımız bu mücadeleyi iktidarla tamamlayacağız ve tüm sözlerimizi bir bir yerine getireceğiz” dedi.

CHP Balıkesir 2. Sıra Milletvekili Adayı Serkan Sarı, seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken programına Susurluk’ta devam etti. İlk olarak CHP Susurluk İlçe Başkanlığını ziyaret eden Sarı, İlçe Başkanı Ümit Bekir Barut ve partililer tarafından karşılandı.
“HALKIN İKTİDARI OLACAK”
CHP Susurluk İlçe Başkanlığı ziyaretinde bir konuşma gerçekleştiren Serkan Sarı, Millet İttifakı iktidarının halkın iktidarı olacağının altını çizdi. Serkan Sarı, şu ifadeleri kullandı; “Özverili çalışma bize tarihi bir dönüşümü yaşatacak. Bugün siyah ve beyaz var, başka renk yok. Ya AKP iktidarının Ortadoğu karanlığına sürüklenecek bu ülke ya da Cumhuriyet değerlerine yeniden sahip çıkıp demokrasiye, adalete, hakka kavuşacak. Biz demokrasiden, haktan, eşitlikçi yaklaşımdan yanayız. Bu düzenin değişmesinden yanayız. Cumhuriyet Halk Partisi’ni Balıkesir’de 1. parti yapacağız. Balıkesir’de ve Türkiye’de Millet İttifakı ortaklarımızı siyasal söz sahibi yapacağız.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.