Dolar 34,2482
Euro 37,0809
Altın 3.007,69
BİST 8.726,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

SERKAN SARI HER YERDE!

SERKAN SARI HER YERDE!


22 Nisan 2023 13:23
407

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, seçim çalışmalarındaki temposunu artırdı. Ramazan Bayramı’nın ilk günü dur durak bilmeden farklı noktalara ziyaretler düzenleyen Sarı, esnaf ve vatandaşlarla bayram heyecanını paylaştı. Çalışkanlığıyla takdir toplayan Sarı, sıkmadık el bırakmayacağının altını çizdi.

14 Mayıs Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, işi sıkı tutuyor. Ramazan Bayramı’nın ilk gününü boş geçmeyen Sarı, Zağnos Paşa Camii’nde kıldığı bayram namazının ardından protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşarak programına başladı. Bayramlaşmanın ardından bir açıklama yapan Sarı, “Umutla, gelecek güzel günleri bekleyen tüm vatandaşlarımızın bayramını içtenlikle kutluyorum” ifadelerini kullandı.
ESNAFIN BAYRAM SEVİNCİ BURUK!
Zağnos Paşa Camii’nin ardından çalışmalarına devam eden Serkan Sarı, kahvehane ziyaretleriyle vatandaşların yanında oldu. Bahçelievler, Gazi Osman Paşa gibi birçok mahallede kahvehanelerin kapısını çalan Serkan Sarı, sıkıntılarını dinledi ve bayramlarını tebrik etti. Öte yandan ziyaret ettiği esnafların ekonomik kaygılar içerisinde sürüklendiğini belirten Sarı, “Konuştuğumuz esnaflarımızın Ramazan Bayramı’nda sevinçlerinin buruk olduğunu gördük. Esnaf dertli. ‘Yarına kadar dayanabilir miyiz?’ hesaplarını yapıyor. Ekonomik sıkıntılar çok büyük yaralar açmış durumda. Esnaflarımıza; ‘Sana Söz’ diyoruz. İktidarımızda yüzler gülecek, bayramlar buruk bir şekilde asla kutlanmayacak” açıklamasını yaptı.

DANAVELİ’DEN TAM DESTEK!
Kahvehane ziyaretlerinden kırsala geçen Serkan Sarı, çalışmasını Susurluk İlçesi’ne bağlı Danaveli Mahallesi’nde sürdürdü. Danaveli Mahallesi’nde yapılan hayra katılan Sarı, ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Danaveliler, Sarı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. 14 Mayıs Genel Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Balıkesir Milletvekilli adaylarına tam destek vereceklerinin sözünü ilettiler. Danaveli sakinlerinin gösterdiği ilgiye kayıtsız kalmayan Serkan Sarı ise; “Danaveli sakinleri iktidar değişikliği şart diyor! 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek veriyor. Danaveli halkına samimiyetleri, sıcak sohbetleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
DEĞİRMEN BOĞAZI’NDA BEKLENMEDİK ZİYARET
Yoğun temposunu sürdüren Serkan Sarı, Danaveli’nin ardından Değirmen Boğazı’na gitti. Bayram tatilini fırsat bilerek boğazda piknik yapan vatandaşlara beklenmedik bir sürpriz gerçekleştirdi. Sarı’yı bir anda karşısında görenler şaşkınlığa uğradı. Serkan Sarı’da bu şaşkınlığa yanıt olarak; “Vatandaşlarımıza dokunmak için her yere gideceğiz. Bayramın ilk günü olması dolayısıyla Değirmen Boğazı’nın kalabalık olabileceğini düşündük. Bu yüzden 7’den 70’e herkesle iç içe olmak için burada bir çalışma yaptık. Çalışmamızda birçok hemşehrimizle sohbet etme fırsatımız oldu. Gördük ki ülkemizde siyasi iktidarın yaratmış olduğu tahribattan vatandaşlarımız bıkmış, yorulmuş ve değişim arzusunu ortaya koyuyor. Bu çalışmada geleceğe dair umudumuz arttı. Vatandaşlarımızın bize ilettikleri ayrı bir motivasyon ve güç sağlamış oldu” açıklamasını yaptı.
GENÇLERİN ABİSİ SERKAN SARI
Programının son kısmında ise Avlu Yaşam Merkezi’ne giden Serkan Sarı, burada ağırlıklı olarak genç ve ilk oyunu kullanacak seçmenlerle buluştu. Gençlerin taleplerini dinleyen Sarı, gençlerle keyifli sohbetler gerçekleştirerek Kemal Kılıçdaroğlu’na destek sözü aldı. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Sarı, mecliste gençlerin sesi olmak istediğine dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı; “Genç arkadaşlarımızın, yeni nesil seçmenin ülkenin yönetiminden duymuş olduğu rahatsızlığı dile getirdiklerine şahit olduk. Yaşamış oldukları sıkıntılara çözüm olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu gördüklerini dile getirdiler. Gençlerimizin umudu olmaya, geleceğe yönelik beklentilerini karşılamaya hazırız. Gençler, iktidarı değiştirme konusunda ısrarlı. Bizler de onların bu kararına ve isteğine önderlik etmek üzere çalışmalarımızı her geçen gün daha da artırıyoruz. Gençlerimizle birlikte bu işi başaracağız.”
Çalışkanlığıyla ön plana çıkan Serkan Sarı, sıkmadık el bırakmayana kadar ziyaretlerini sürdüreceğini vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.