Dolar 34,2604
Euro 37,1323
Altın 3.014,44
BİST 8.769,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

AVŞA VE ERDEK’TEN KILIÇDAROĞLU’NA OY SÖZÜ! AVŞA VE ERDEK’TE SERKAN SARI COŞKUSU

AVŞA VE ERDEK’TEN KILIÇDAROĞLU’NA OY SÖZÜ!  AVŞA VE ERDEK’TE SERKAN SARI COŞKUSU


25 Nisan 2023 13:43
368

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Avşa Adası’nda ve Erdek’te çalışmalarını sürdürdü. Ziyaretlerinde kalabalık gruplar tarafından coşkuyla karşılanan Sarı, Avşa’dan ve Erdek’ten Kemal Kılıçdaroğlu’na oy sözü aldı.

İlçe programlarıyla vatandaşlara dokunmaya, dertlerini dinlenemeye devam eden CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, son ziyaretlerini Avşa Adası’na ve Erdek’e yaptı. Avşa Adası’nda çok sayıdaki partililer tarafından karşılanan Serkan Sarı’ya ziyaretlerde CHP Marmara Adalar İlçe Başkanı Nevzat Başkan, Avşa Adası Sorumlusu Duygu Üstün, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.
AVŞA UNUTULDU!
Avşa’daki programında esnaflarla, Yiğitler Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluşan Serkan Sarı, ada sakinlerinin birçok konudaki şikayetlerini öğrendi. Avşalıların resmen unutulduğunu, buraya yatırımların gelmediğini ifade eden Serkan Sarı, ziyaretler sonrası şu açıklamayı yaptı; “Avşalılar, ada hayatından memnun değiller. Adanın hak ettiği yatırımları almadığını, unutulduklarını söylediler. Adanın birçok birikmiş sorunu olduğunu bize ilettiler. Doğalgaz sorunu, altyapı ve kanalizasyon sorunu, yol sorunu gibi bir türlü çözüme kavuşmayan şikayetleri not aldık.”

TURİZMİ DESTEKLEYECEĞİZ
CHP ve Millet İttifakı iktidarında birikmiş tüm sorunlara el atacaklarını ifade eden Serkan Sarı, “İktidarımızda özellikle turizm bölgesi olan Avşa’nın doğal yapısını koruyarak, yapılaşma kirliliğine engel olarak turizmi destekleyeceğiz. Ada halkımızın turizm gelirlerini artırması konusunda her türlü katkıyı ve desteği sunacağız” diye konuştu.
ERDEK’TE HARİKA KARŞILAMA!
Avşa Adası’ndaki ziyaretlerini bitiren Serkan Sarı, Erdek’e geçti. Sarı, Avşa’da olduğu gibi Erdek’te de büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Karşılayan heyetin içinde Belediye Başkanı Burhan Karışık, İlçe Başkanı Hale Tuna, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs, ilçe yöneticileri ve partililer yer aldı. İlçede tek tek esnafları ziyaret ederek hatırlarını soran, tatilcilerin ellerini sıkan Sarı, program sonunda açıklama yaptı. Sarı, şöyle konuştu; “Hemşehrilerimizden ve tatilci vatandaşlarımızdan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini istedik. Cumhuriyet Halk Partimize, altı okumuza, Millet İttifakımıza oylarını talep ettik. Erdek halkı kararını çoktan vermiş. Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek vereceklerinin sözünü aldık. Bizler de ‘Sana Söz’ Erdekli hemşehrim dedik. Erdek, hak ettiğini iktidarımızda alacak. Program boyunca heyecanımızı ve motivasyonumuzu artıran, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.