Dolar 34,2604
Euro 37,1323
Altın 3.014,44
BİST 8.769,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

CHP’Lİ VEKİL ADAYI PANÇ, “TEK ADAM YÖNETİMİNİ BİTİRMEK İSTİYORUZ”

CHP’Lİ VEKİL ADAYI PANÇ, “TEK ADAM YÖNETİMİNİ BİTİRMEK İSTİYORUZ”


30 Nisan 2023 01:17
341

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Dr.Selim Panç, beraberinde Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Bandırma İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili ile Bandırma’nın kırsal Mahalleleri Doğruca, Yeni Sığırcı ve Bereketli Mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette Mahalle sakinlerine seslenen Panç, seçimlerde destek isteyerek, “Tek adam rejimine son vermek istiyoruz, bize destek olun” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Dr. Selim Panç, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Vekil adayı Panç, seçim çalışmaları kapsamında yanında Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Eski Milletvekilleri Sedat Pekel, Namık Havutça, CHP Bandırma İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda partili ile Bandırma’nın kırsal Mahalleleri Doğruca, Yenisığırcı ve Bereketli’yi ziyaret etti.

“KAÇ OY ALDIĞIMI BİLMEDEN TÜM MAHALLELERE EŞİT HİZMET GÖTÜRDÜK”
Mahalle gezilerinde ilk konuşmayı Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptı. Bandırma’nın merkezde ve kırsalda bulunan 55 Mahallesine ayırım yapmadan hizmet ettiklerini belirterek, ” Bandırma Belediyesi olarak 4 yıldır Merkez ve kırsal olmak üzere 55 köyüne  ayırmadan ötekileştirmeden  hizmet ediyoruz. Ben hangi mahalleden kaç oy aldığımızı bilmeden hizmet ediyoruz. Vay şu mahalle bize oy vermiş, bu mahalle bize oy vermemiş diyerek hizmet götürmüyoruz. Her Mahallemize eşit hizmet veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Evet 14 Mayıs’ta önemli bir seçim var. Ülkemiz çok kötü yönetiliyor. Hayat çok pahalı. Artık 21 yıllık tek adam yönetimi bitmeli. Bugün buraya Milletvekili adayımız benim arkadaşım ve birlikte yol yürüdüğüm Dr. Selim Panç ile geldim. Milletvekili adayımıza destek verin. “şeklinde konuştu.

” TEK ADAM YÖNETİMİNİ BİTİRMEK İSTİYORUZ, HALKIMAZDAN DESTEK BEKLİYORUZ”
Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara seslenen Milletvekili adayı Dr. Selim Panç, seçimlerde destek istedi. Doktor olarak Bandırma ve bölgede nasıl görev yaptıysa Mecliste de öyle görev yapacağını kaydeden Panç, ” 14 Mayıs’ta yüzyılın seçimine gidiyoruz. Ya tek adam iktidarına son vereceğiz, ya da tek adam iktidarı devam edecek. Biz tek adam iktidarına son vermek istiyoruz ve bunu başarmak için sizlerden destek istiyoruz ve sizin desteğinize ihtiyacımız var. Türkiye’yi 21 yıldır AKP İktidarı yönetiyor. Yani genç arkadaşım doğuyor ve 21 yıldır AKP iktidarını görüyor. Artık bir değişim şart. Değişim istiyoruz. Peki biz bu ülkeyi nasıl yöneteceğiz. Bakın İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş çalışıyorlar ve üretiyorlar. Bizde onlar gibi yöneteceğiz. Türkiye’nin sorunları çok büyük ve çok yönlü. Bu sorunları çözmek için Millet İttifakı ve onun Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu göreve talip olmuştur. Bizim iktidarımızda 30 yaş altı gençlerin ve eşlerinin sigortaları olacak, sigortalarını devlet ödeyecek. Ziraat Bankası çiftçinin olacak, mazotun KDV’si ve ÖTV’si kaldırılacak, Emekli maaşı ikramiyeleri asgari ücret olacak. Artık AKP Hükümetinin Türkiye’ye vereceği bir şey kalmadı. Değişim şart. Söylediğim şeyler yapılmayacak şeyler değil. Biz yaparız. Tekrar altını çizerek belirtmek istiyorum ki, tek adam yönetimini bitirmek istiyoruz. Sizden destek istiyoruz, bunu da sizin desteğiniz ve oylarınızla balarırız”dedi. Eski Milletvekilleri Sedat Pekel ve Namık Havutça’da birer konuşma yaparak Milletvekili adayı Selim Panç ‘a destek istediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.