Dolar 34,2531
Euro 37,1557
Altın 3.011,41
BİST 8.714,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

KARADENİZLİLER DERNEĞİNDE HARUN ALGÜL RÜZGARI ESTİ. ALGÜL, “BANDIRMA’NIN EKSİĞİ ÇOK,  VEKİLİ DE YOK!”

KARADENİZLİLER DERNEĞİNDE HARUN ALGÜL RÜZGARI ESTİ. ALGÜL, “BANDIRMA’NIN EKSİĞİ ÇOK,  VEKİLİ DE YOK!”


2 Mayıs 2023 10:13
1.167

MHP Balıkesir 2. ci sıra Milletvekili adayı Harun Algül, beraberinde çok sayıda partili ile Bandırma Karadenizliler Derneğini ziyaret etti. Vekil adayı Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda bitirmek istediklerini belirterek,” Bandırma’nın sorunları çok,  Vekili de yok” diyerek seçimlerde destek istedi.

MHP Balıkesir 2.ci sıra Bandırma Milletvekili adayı Harun Algül, gece gündüz çalışıyor. Vekil adayı Algül, seçim çalışmaları kapsamında beraberinde MHP Bandırma İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genç Ülkücüler ile Bandırma Karadenizliler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Ömer Özyılmaz ve Dernek üyelerinin karşıladığı Milletvekili adayı Harun Algül, burada dernek üyelerine seslendi. Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda bitirmek istediklerini belirten Algül, Milletvekilliği seçimlerinde de MHP ‘ye ve kendisine destek istedi. Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Harun Algül, ” Allah bize bu görevi nasip ederse, Allah bize bu millette hizmet etmeyi nasip etsin. Oraya gittiğimizde en önemli nokta ahlak diyorum. Bizim Cumhur İttifakında duruşumuz belli. Adayımız belli, kararımız belli adayımız da tek. Bunu konuşmaya gerek yok. Cumhurbaşkanlığı seçiminde inşallah biz birinci turda bu işi bitirmeyi istiyor ve desteklerinizi bekliyoruz. Gelelim alt tarafa. Alt tarafta ise durumlar stratejik. Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti ittifak içinde Milletvekili seçimlerine ayrı ayrı giriyoruz. Ayrı ayrı adaylarımız var. Diğer taraflara baktığımızda CHP nin Bandırma adayları 5 ve 6. ncı sırada. Vekil çıkarmaları çok zor. Selim bey ve Fatma hanımın seçilmeleti için 400 bin oya ihtiyaç var, bu çok zor. Ama izim Gerek MHP’den gerekse Ak Parti den Vekillerimiz olması gerek. Bandırma’nın artık vekilsizlik serüveni bitmesi lazım. Bandırma’nın sorunlarının çözümü için Milletvekillerinin olmadı lazım. Uzun lafın kısası Bandırma’nın sorunu çok, Vekili de yok. Bunun için destek sizlerden destek bekliyoruz. “diye konuştu. Dernekten Algül’e destek sözü verilirken, Harun Algül’ün konuşması dernek üyeleri tarafından uzun süre alkışlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.