Dolar 34,2482
Euro 37,0809
Altın 3.007,69
BİST 8.726,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

BANDIRMA BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

BANDIRMA BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK


15 Eylül 2023 09:44
376

Bandırma Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Eğitime destek verdi. Belediye tarafından 500 öğrenciye okul kıyafeti ve ayakkabı desteğinde bulundu.

Bandırma Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam ediyor. Belediye her yıl olduğu gibi bu yıl da Eğitime destek verdi. Bu yıl 500 öğrenciye okul kıyafeti ve ayakkabı desteğinde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Tolga Tosun, ” Her bir evladımız bizler için değerli, yaşanılan zorluklar karşısında onların yanında olmalıyız. Geleceğimiz için ilim, irfan sahibi nesiller yetiştirmeliyiz. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yılda Bandırma Belediyesi olarak 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için 500 öğrencimize okul kıyafeti ve ayakkabı desteğinde bulunduk. Hayatınızda başarı her daim sizinle olsun evlatlarım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.