Dolar 34,2563
Euro 37,1555
Altın 3.008,76
BİST 8.711,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

Zincir marketten pastırma ve kavurma çalan şahıs yakalandı

Zincir marketten pastırma ve kavurma çalan şahıs yakalandı


31 Ocak 2024 07:30
247

Beylikdüzü’nde bir zincir marketten pastırma ve kavurma çalarak montunun cebine saklayan şahıs yakalandı.
Olay, 27 Ocak günü Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde bulunan BİM isimli zincir markette yaşanmıştı. Müşteri gibi markete girerek reyonların arasında gezen adam, şarküteri bölümünden çok sayıda kavurma ve pastırmayı montunun içine saklayarak çalmıştı. Rahat tavırları ile dikkat çeken şahsın o anları ise marketin güvenlik kamerasına yansımıştı. Konuya ilişkin polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda kimlik bilgileri tespit edilen M.B. isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli şahsın yapılan sorgulamasında; çok sayıda hırsızlık ve narkotik madde ticareti ile kullanmak için narkotik madde bulundurmak suçundan çok sayıda suç kaydının olduğu tespit edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs “iş yerinden ve kurumdan hırsızlık” suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.