Dolar 34,2563
Euro 37,1555
Altın 3.008,76
BİST 8.711,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

2 kişiyi bıçaklayan şahıs tutuklandı

2 kişiyi bıçaklayan şahıs tutuklandı


9 Şubat 2024 19:12
189

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 1’i ağır 2 kişiyi bıçaklayıp kaçtıktan sonra saklandığı metruk evde yakalanan şahıs, mahkemece tutuklandı.
Olay saat 19.00 sıralarında Sinanbey mahallesi Murat caddesi üzerinde meydana geldi. Oktay A.(27), iddiaya göre 5 saat önce Fırat T.(29)’nin evine hırsızlık için girdi. O sırada eve gelen Fıray T., eve giren Oktay A.’yı yakaladı. İki şahıs arasında çıkan kavga polis ekiplerince sonlandırıldı.
Şahıslar karakola götürülerek ifade verdiler. İfadenin ardından şahıslar serbest bırakıldı.
Olaydan 5 saat sonra Fırat T.(29), arkadaşı Musa C. (22) ile Murat Caddesi’nde yürürken Oktay A.’yı gördü. Fırat T. ile Oktay A. arasında tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Oktay A. elindeki bıçakla Fırat T.’yi göğsünden, Musa C.’yi ise bacağından yaraladı. Bıçak darbeleriyle 2 genç yere yığıldı. Saldırgan ise kaçarak kayıplara karıştı.
Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan Fırat T.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Metruk binada yakalandı
Olayın ardından kaçan Oktay A.(27), İnegöl’ün Süleymaniye Mahallesi’nde metruk bir binada polis ekiplerince gözaltına alındı. İfadesinde “Özel halk otobüsünü beklediğim sırada geldi yüzüme tükürdü. Kavga çıktı. Ben de kendini korumak için bıçakladım” dediği öğrenilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.