Dolar 34,2604
Euro 37,1323
Altın 3.014,44
BİST 8.769,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

BU UTANÇ BANDIRMA BELEDİYESİ’NİN

BU UTANÇ BANDIRMA BELEDİYESİ’NİN


26 Haziran 2024 00:03
245

Bandırma’da, hem de çarşının göbeğinde birkaç saatte çözülebilecek olan su oluğu ile ilgili sorun 1 buçuk yıldır onarılmıyor. Mağdur olan esnaf, duruma tepki gösteriyor.

Bandırma, Günaydın Mahallesi, Hal Caddesi ve 11035 Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan Beyzade Kuaför’ün önündeki su oluğu görevini yerine getirmiyor. Sular oluktan mazgala akmak yerine, kaldırımın üstünden akıp esnafın iş yerine zarar veriyor. Diğer yandan suyun akması gerektiği mazgalın etrafındaki parke taşları da parçalanmış durumda. Beyzade Kuaför İşletme Sahibi Gökhan Türkan, 1 buçuk yıldan beri sorunun çözülmediğini belirterek mevcut Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın da seçim döneminde konu ile ilgili söz verdiğini ancak yerine getirmediğini ifade etti.

Gökhan Türkan, “Buradan yaz kış sürekli su akıyor. Çünkü yukarıda su kullanarak iş yapan esnaf arkadaşlarımız var. Onlara hiçbir sözüm yok. Yanlış anlaşılmasını istemem. Buradaki sorun su oluğu ile ilgili. Bu konuda belediyeye defalarca baş vurdum. Seçim sürecinde Dursun Mirza’da söz verdi. Hatta Dursun Mirza, burada yapılan işçiliğe tepki gösterip, “Şehrin göbeğinde böyle iş mi yapılır? Ben seçileyim hemen bu sorunu çözerim,” dedi. Seçimin üzerinden aylar geçti. İlgilenen kimse yok. Sular mazgala akmadığı için taşların arasından süzülerek dükkanımın içine giriyor. Ayrıca kokuya neden oluyor. Müşterilerim de bu durumdan rahatsız oluyor. Sürekli dükkanımın içine paspas atmak zorunda kalıyorum. Çözüm çok basit. Sadece su oluğu düzeltilecek, sular mazgala akacak. Bandırma Belediyesi, bu kadar basit bir sorunu bile çözemedi,” diye konuştu.

Kuaför Gökhan TURHAN  daha önce yaptığımız Kahraman Kuaför haberinin baş aktorüydü. Ev yangınında iki vatandaşımızı yangından kimsenin burnu kanamadan kurtarmış canını hiçe saymisti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.