Dolar 34,2449
Euro 37,0850
Altın 3.007,95
BİST 8.706,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 20°C
Parçalı Bulutlu
Balıkesir
20°C
Parçalı Bulutlu
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 21°C
Cum 22°C

HIRSIZLAR BİR PAKET ÇAYI BİLE ALDILAR

HIRSIZLAR BİR PAKET ÇAYI BİLE ALDILAR


30 Mart 2023 12:53 | Son Güncellenme: 30 Mart 2023 13:04
429

Bandırma 17 Eylül Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayında bir Televizyon ve bir paket çay çalan iki hırsızdan birisi yakalandı, diğerini ise bulma çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Geçtiğimiz Salı akşamı 17 Eylül Mahallesi’nde bulunan bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında olayı gerçekleştiren iki şüpheli işyerinde bulunan bir televizyonun yanısıra bir paket de çayı alarak iş yerinden uzaklaştır. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri olayın aydınlatılması için yaptıkları çalışmalar sonucunda hırsızlar satmadan çalınan televizyonun yanısıra bir paket çayı da ele geçirerek sahibine teslim etti. Olayla ilgili bir şahsa hırsızlık yöntemiyle ele geçirilen malı satın almak suçundan işlem başlatılırken, olayı gerçekleştiren 2 şüpheliden Y.D. yakalandı, E.D. adlı şahsın da yakalanma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.