Dolar 34,2563
Euro 37,1555
Altın 3.008,76
BİST 8.711,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

AĞLATAN BULUŞMA!

AĞLATAN BULUŞMA!


24 Nisan 2023 12:10 | Son Güncellenme: 24 Nisan 2023 12:19
1.336

MHP Balıkesir 2. ci sıra Milletvekili adayı Harun Algül, seçim çalışmaları kapsamında Şehit yakınları ve Gaziler Derneğini unutmadı. Gazi ve Şehit yakınlarının sorun ve isteklerini dinleyen Algül, Şehit babası İbrahim Kocadağ’a sarılıp duygularına hakim olamayıp ağladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Temsilciliğine ilk siyasi ziyareti MHP gerçekleştirdi. Milletvekili adayı Algül, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Dernek Bandırma Temsilciliğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Eşref Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şehit babası İbrahim Kocadağ tarafından karşılanan Milletvekili Adayı Harun Algül, Şehit aileleri ve Gazilerin sorunlarını dinledi. Dernek Temsilcilerinin Gazi evi isteklerine cevap veren Algül, gazi evinin yapılması için üzerine düşen görevi yapacağını açıkladı. Ziyaretinden dolayı Algül’e teşekkür eden Dernek Temsilcisi Eşref Uysal, ” Dernek olarak bizleri unutmayıp ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Dernek olarak öncelikle Bandırma’ya gazi evi istiyoruz. Şehit Aileleri ve Gazilerin sorunlarının çözüme kavuşmasını bekliyor ve siz siyasilerden destek bekliyoruz” dedi.Sorunların çözümü için çalışacaklarının sözünü veren Milletvekili Aday Harun Algül, “Şehit ve Gazilerin manevi değerinin ne kadar büyük olduğunu biliyorum ve MHP olarak biliyoruz. Bugün geldim, Milletvekili olarak seçilirsem vea seçilemezsem yine gelirim. Gazi evi konusunda gerek Bandırma gerekse Büyükşehir Belediyesinin gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Tüm sorunlarınızın takipçisi olacağım ve çözüme kavuşması için çalışacağım. 14 Mayıs’ta ki seçimlerde sizlerden destek bekliyoruz”şeklinde konuştu.

ŞEHİT BABASINA SARILIP AĞLADI!
Dernekte gerçekleşen ve oldukça samimi geçen ziyaretin ardından başka bir programa katılmak için MHP heyeti dernek temsilcilerinden müsaade istediler. Dernek Temsilcileri ile vedalaşan MHP Balıkesir 2.ci sıra Milletvekili adayı Harun Algül, Şehit Babası İbrahim Kocadağ’a sarıldı. Şehit Babası Kocadağ’ a sarılan Vekil adayı Algül, duygularına hakim olamayıp ağladı. Milletvekili Adayı Algül ve MHP’lilerin ziyareti Dernek Temsilcilerini memnun etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.