Dolar 34,2449
Euro 37,0850
Altın 3.007,95
BİST 8.706,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 20°C
Parçalı Bulutlu
Balıkesir
20°C
Parçalı Bulutlu
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 21°C
Cum 22°C

BANDIRMA ‘İKİYE ON KALA’ COŞTU

BANDIRMA ‘İKİYE ON KALA’ COŞTU


20 Mayıs 2023 14:13
420

Bandırma Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Fener alayı ve İkiye On Kala konseriyle kutladı . Bandırma’da yüzlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ile fener alayına katılırken, Meydanda gerçekleşen İkiye On Kala konseriyle coştu.

Bandırma Belediyesi’nce her yıl geleneksel olarak düzenlenen 19 Mayıs yürüyüşü ve fener alayı bu kez rekor katılımla gerçekleştirildi. Yürüyüş sonrası Cumhuriyet Meydanında son ayların popüler müzik grubu İkiye On Kala performans konseriyle devam eden etkinlik olağanüstü ilgi gördü. Migros önünden Ordu Caddesi güzergahında başlayan Fener alayı kortejine Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, , siyasi parti temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katılım gösterdi. Konser öncesi sahneye eşi ve çocuğuyla çıkarak halkı selamlayan Belediye Başkanı Tolga Tosun bayram kutlamasıyla giriş yaptığı konuşmasında “ Bugün bizlerin bayramı. Bu bayramın daha coşkulu, daha güzel kutlamamız için 28 Mayıs’ta çok önemli bir seçim var. 28 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız. Size güveniyorum gençler.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.