Dolar 34,2604
Euro 37,1323
Altın 3.014,44
BİST 8.769,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

BANDIRMA’NIN GURURU EYMEN, BALIKESİR BİRİNCİSİ OLDU

BANDIRMA’NIN GURURU EYMEN, BALIKESİR BİRİNCİSİ OLDU


7 Haziran 2023 16:15
2.180

Bir özel Yayın evinin düzenlediği deneme sınavında Cumhuriyet İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Eymen Vural, Balıkesir ve Bandırma 1. si oldu. Türkiye genelinde de 16. cı olan küçük Eymen, Bandırmanın göğsünü kabarttı.

Bandırma Cumhuriyet İlkokulu 2 / D sınıfı öğrencisi Eymen Vural, özel bir Yayın evinin yaptığı deneme sınavında Bandırma’nın gururu oldu. Başarılı Öğrenci küçük Eymen, sınavda Balıkesir ve Bandırma’da 1.ci oldu. Okulunda birincisi olan Eymen, 1784 öğrencinin girdiği deneme sınavında da Türkiye 16.sı oldu. Sınav sonuç belgesinin ellerine ulaşmasıyla çocuklarının Bandırma Balıkesir ve okul birincisi olduğunu öğrenen Küçük Eymen’in Annesi Elif Vural ve Babası Oktay Vural büyük bir mutluluk yaşayarak, ” Oğlumuz Eymen’in Balıkesir, Bandırma ve okulunun birincisi olması ailesi olarak bizleri mutlu etti. Eymen’imiz çok çalışkan ve efendi bir çocuk. Eymen’in okulda ders notları da çok iyi. Ödevlerini zamanında yapıyor. Çalışmasının karşılığını sınavda aldığı sonuçla aldı. Eymen’imizden anne ve babası olarak gurur duyuyoruz” diyerek Eymen’in mutluluğuna ortak oldular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.