Dolar 34,2489
Euro 37,1037
Altın 3.008,01
BİST 8.741,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

CHP BANDIRMA İLÇE BAŞKAN ADAYI ADIGÜZEL,

CHP BANDIRMA İLÇE BAŞKAN ADAYI ADIGÜZEL,


22 Ağustos 2023 17:36 | Son Güncellenme: 22 Ağustos 2023 17:42
772

CHP BANDIRMA İLÇE BAŞKAN ADAYI ADIGÜZEL, ” CHP DELEGESİ HÜR İRADESİYLE BANDIRMA VE CHP İÇİN ÇALIŞACAK BAŞKAN VE YÖNETİMİ SEÇECEKTİR”

CHP Bandırma İlçe Örgütünün yarın yapılacak Olağan Genel Kurulunda Başkan Adayı olan Mimar Cemal ADIGÜZEL, CHP’nin Bandırma ‘da başarılı olması için Aday olduğunu söyledi. ADIGÜZEL, mavi kutu hediye tartışmalarına da, ” CHP delegesi hür ifadesiyle oyunu kullanır, CHP delegesi kurşun asker değildir” yanıtını verdi.

CHP Bandırma İlçe Başkan Adayı Mimar Cemal ADIGÜZEL, yarın yapılacak Genel Kurul öncesi Bandırma Meydan Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. Bandırma’da CHP’ nin başarılı olması için aday olduğunu kaydeden ADIGÜZEL, delegeyi etkilemek amacıyla  hediye dağıttığı eleştirilerine yanıt vererek şöyle konuştu. ” Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, CHP delegesi hür iradesiyle oyunu kullanacaktır. Hiçbir delegemiz küçük bir hediyeye oyunu satmaz bu böyle bilinsin. Hediye paketi nasıl oldu?. İstanbul’da yaşayan Bandırmalı bir arkadaşım, çalışmalarıma destek olmak adına bunu benim için yapmak istediğini söyledi. Bende tamam dedim. Bu sembolik hediyedeki amacım, hediye içine koyduğumuz buroşürdeki mesajımızın delegelerimiz tarafından okunmasıdır. Delegelerimizin aklını çelmek gibi bir amacımız yok, kaldı ki CHP delegesi hür iradesi ile oyunu kullanır. CHP delegesi kurşun asker değildir. Sembolik bir hediyeye oyunu satmaz. ” diye konuştu.

DELEGELERİMİZ, PARTİMİZE VE BANDIRMA’YA HİZMET EDECEK BAŞKAN VE YÖNETİMİNİ SEÇECEKTİR.

Genel Kurul öncesi delegelere mesaj veren Başkan Adayı Mimar Cemal ADIGÜZEL,” Delegelerimizin, Partimize ve Bandırmaya en iyi şekilde hizmet edecek Başkan ve Yönetimi seçeceğine inanıyorum” dedi. CHP ‘nin Bandırma’da ayrışmaya değil, birlik içinde olmaya ihtiyacının olduğunu belirten ADIGÜZEL, ” CHP’ de her delege hürdür. Yarın hür iradesiyle oyunu kullacak, Partimiz ve Bandırma için en iyi hizmeti verecek ve çalışacak Başkan ve Yönetimi seçecektir. Fanatizme ve parti içi kutuplaşmaya gerek yok. Zaman ayrışma değil, bütünleşme zamanıdır. Yerel seçimler yaklaşıyor, Bandırma’yı kaybetme riskimiz var. Biz denenmiş ve başarılı bir ekibiz. Bandırma için geçmişte yaptığımız hizmet ve çalışmalar ortada. Delegelerimizden ricam, Bandırma ve Partimizin geleceğini düşünmeleri ve ona göre oy kullanmalarını istiyorum. Biz Özgür Bandırma’da yaşamaya devam etmek  istiyoruz. Bandırma’yı seviyoruz. Ekibimizle birlikte tüm bilgi ve birikimimizi Bandırma’ya sunmaya hazırız” şeklinde konuştu. Genel Kurul sürecinde yaşanan eleştiri ve tartışmalardan dolayı hiç kimseye kırgın olmadığını belirten Başkan Adayı  Cemal ADIGÜZEL  kongrede kazananın CHP olacağını ve kongre salonundan kim kazanırsa kazansın kol kola çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.