Dolar 34,2449
Euro 37,0850
Altın 3.007,95
BİST 8.706,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 20°C
Parçalı Bulutlu
Balıkesir
20°C
Parçalı Bulutlu
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 21°C
Cum 22°C

MUHTAR TEK’DEN BALIKESİR’E SİTEM, BANDIRMA’YA TEŞEKKÜR

MUHTAR TEK’DEN BALIKESİR’E SİTEM, BANDIRMA’YA TEŞEKKÜR


24 Ağustos 2023 14:40
666

Bandırma’nın Bereketli Mahallesi Muhtarı Ahmet Tek, Bandırma Belediyesinin kırsal Mahallelere daha fazla hizmet ettiğini belirterek, ” Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde yetersiz kalırken, Bandırma Belediyesi daha fazla hizmet ediyor.” dedi.

Bandırma’nın Bereketli Mahallesi Muhtarı Ahmet Tek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesine sitem ederek Bandırma Belediyesine teşekkür etti. Mahallesine yaptıkları hizmet ve çalışmalarından dolayı Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ve ekibine teşekkür eden Muhtar Tek, ” Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kırsal Mahallerde yetersiz kalıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Koray Başa ile yaptığımız birçok görüşme sonuçsuz kaldı. Daire Başkanı Başa her defasında bizi öteledi. Ancak Bandırma Belediyesi kırsal Mahallerde çok yakından ilgileniyor hizmet ediyor ve çalışıyor. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ‘a ve daire müdürleriyle yaptığımız her görüşmeden sonuç alıyoruz. Belediye Başkanı Tolga Tosun ve ekibine teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesinden de kırsal Mahallelere biraz daha fazla ilgi göstermesini istiyoruz”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.