Dolar 34,2604
Euro 37,1323
Altın 3.014,44
BİST 8.769,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

BU BİNADA EN ÇOK BASKİ ÇALIŞIYOR

BU BİNADA EN ÇOK BASKİ ÇALIŞIYOR


11 Eylül 2023 11:36
867

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından devir alınan eski Bandırma ortaokulu binasında yaklaşık 10 hizmet birimi olmasına rağmen BASKİ verdiği hizmetle vatandaşın takdirini topluyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Güney Marmara Hizmet binasında hizmet veren yaklaşık 10 birimin başında BASKİ geliyor.
Bandırma Ortaokulu’nun eski binasının Büyükşehir Belediye binası olarak yeniden hizmete sunulması, Büyükşehir’e ait birimlerin bir araya gelmesinde önemli bir role sahip oldu. Ancak bu birleşmede en çok öne çıkanın BASKİ olduğu dikkati çekerken , kurumun , genç ve dinamik çalışan kadrosuyla, her zaman  vatandaşın yanında  olduğu özleniyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Bandırma’da yer alan Güney Marmara  hizmet binası, kısa süre içerisinde vatandaşların uğrak yeri haline geldi. Bu bina içerisinde hizmet veren birimlerin başında ise BASKİ geliyor. Belediyenin su idaresi olan BASKİ, profesyonel, özverili ve vatandaş odaklı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.