Dolar 34,2488
Euro 37,1198
Altın 3.012,77
BİST 8.722,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

BANDIRMA HACIYUSUF MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MEHMET KAYA İLE SÖYLEŞİMİZ

BANDIRMA HACIYUSUF MAHALLESİ MUHTAR ADAYI MEHMET KAYA İLE SÖYLEŞİMİZ


21 Mart 2024 10:13 | Son Güncellenme: 26 Mart 2024 23:06
513

Bandırma Hacıyusuf Mahallesi Muhtar adayı sayın Mehmet KAYA ile yaptığım söyleşi’ de Mahallesi için seçildiği taktirde uygulamaya koyacağı projeleri açıkladı.

1. Uygunsuz araç parkları ile ilgili çalışmalar yapılacak ve vatandaş bu konuda bilgilendireceğim.

2. Bayanlara özel günlerde eğlence ve etkinlik düzenlemek yer tahsisi izinlerin alınması.

3. Bayanlara özel Hanım eli pazarı yer tahsisi ve günlerinin belirlenmesi.

4. Sokak hayvanlarının bakımı, rehabilitasyonu ve sahiplendirilmesi ile ilgili çalışmalar yapacağız.

5. Engelli vatandaşlarımız ile ilgili kamu kurum, stk ve aileleri ile gerekli çalışmaları yaparak her bireyin potansiyel bir engelli olabileceğini bu yüzden Hacıyusuf Mahallesi’nde Engellilerin önündeki tüm engelleri kaldırmak için çalışacağız.

6. Çevre temizliği en önemli konulardan biri mahallemizde çöp ve atıkların saatinde toplanıp bertaraf edilmesi mahallemizde zararlı böcek v.b. canlıların çoğalmasını önlediği gibi kötü kokulardanda muzdarip olan vatandaşlara temiz bir hava, kaldırım ve yolların süpürme işlemlerinin takibini gerekli yerlerle koordine ederek Hacıyusuf Mahallesi’ni temizlikte örnek bir mahalle olarak görülmesi için çaba sarf edeceğiz.

7. Mahallemizde bulunan cadde ve sokakların daha aydınlık ve ferah olması için lambalarin bakım ve tutumu için gerekli yerlerle koordinasyon içinde hareket edeceğiz.

8. Hacıyusuf Mahallesi’nde inşaatı devam eden ve yeni inşaa edilecek yapıların yollarımızı’da oluşturduğu çukurlara en seri şekilde müdahale edilmesi için müteahhit, Belediye, UEDAŞ ve Aksa ile koordinasyon sağlayarak vatandaşların bu sorununu en hızlı şekilde çözüme ulaştıracağız.

9. HACIYUSUF Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın Kültür Sanat ve Gezi etkinliklerinden faydalanması için gerekli çalışmaları yürüteceğiz.

10. Öğrenciler içinde bir proje oluşturduk projemize destek yine mahallemizde ikamet eden değerli öğretmenlerimiz yer gösterdiğimiz zaman ihtiyaç sahibi veya ders tekrarı yapmak isteyen öğrencilere ücretsiz ders verebileceklerini sözünü aldım. Uygulamanın takip ve devamını  sağlayacağız dedi.

Sayın Mehmet KAYA Muhtar olduğunda bu çalışmaları yaparak Hacıyusuf Mahallesi sakinlerine hizmet ederek Mahallesi’ni daha güzel bir yaşam alanı haline getirmek istediğini ve bunun gönül borcu olarak görüyorum dedi.

Söyleşi sonrasında bir projesi ülkemizin bir sorunun nasıl yardımlaşarak çözüme kavuşacağını anlattı. Bu proje için Azaları yardımı ile evinde yalnız yaşayan veya yardımcısı bulunmayan yaşlı vatandaşların evlerinin en az ayda 1 defa olmak üzere ücretsiz temizlemekten bahsetti. Bu bugüne kadar duyduğum en güzel proje bu proje kapsamında bende burada paylaşımda bulunarak Mahallenizde Muhtar seçilen kişilerin sizler vasıtasıyla uygulamaya geçmesini ve bu iyilik projesinin tüm Türkiye’de uygulanmasını temenni ediyorum.

 

 

Haber / Fotoğraf Hakan UÇAR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.