Dolar 34,2489
Euro 37,1037
Altın 3.008,01
BİST 8.741,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

DURSUN MİRZA’DAN SERT ÇIKIŞ: “MİKSER” ŞAHİN MECLİSİ KARIŞTIRIYOR!

DURSUN MİRZA’DAN SERT ÇIKIŞ: “MİKSER” ŞAHİN MECLİSİ KARIŞTIRIYOR!


28 Haziran 2024 11:26
193

Dursun Mirza, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin’e şov yaparak meclisi karıştırdığı eleştirisinde bulunarak, “Biz kendisine mikser adını takmıştık. Bu mecliste mikserlik yapıyor. Bugün de aynısını yaptı,” dedi.

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan satışlar ile ilgili pankart açmış, sonrasında da gergin anlar yaşanmıştı. Bunun üzerine Bandırma Belediye Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dursun Mirza, meclis kürsüsünden Mehmet Birol Şahin’e yönelik eleştiride bulundu.

Dursun Mirza, Mehmet Birol Şahin’in mikserlik yaptığını dile getirerek, “Mehmet Birol Şahin’i 2009 döneminden çok iyi tanıyorum. O zaman da grup başkan vekiliydi. Ben de bu mecliste grup başkan vekili olarak görev yapıyordum. Ben bu kürsüye çıkıp konuştuğumda hep bir ağızdan sözümü keserlerdi. 5 dakika süre doldu derlerdi. En başta Mehmet Birol Şahin onu yapardı. Geçmiş toplantıya ait tutanakta da o kadar çok örnek verebilirim ki size. CHP Grubu’nun çekimser kaldığı bir konuda, CHP zam istedi diye demeçler veren bir arkadaşımızdır. Dolayısıyla görüyoruz ki gayet güzel giden, karşılıklı görüşlerin söylendiği, esprilerin yapıldığı mecliste şov yaparak gündeme gelip şovunu da pankartla tamamlayan ve istediği amaca ulaşan, milleti de birbirine kırdırmaya çalışan bir arkadaşımız. CHP grubu olarak biz 2009-2014 döneminde ona mikser adını takmıştık. Bu mecliste mikserlik yapıyor. Bugün de aynısını yaptı,” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.