Dolar 34,2604
Euro 37,1323
Altın 3.014,44
BİST 8.769,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

BANDIRMA’YA DÖŞEMİŞLER  ! 

BANDIRMA’YA DÖŞEMİŞLER  ! 


13 Mart 2023 12:07 | Son Güncellenme: 13 Mart 2023 12:08
451

Burası Bandırma Günaydın Mahallesi Pazar Caddesi. Belediye Başkanı Tolga Tosun’un Bandırma’ya örnek olacak dediği cadde. Daha üzerinden bir yıl geçmemesine karşın parkelerin söküldüğü ve yolun çöktüğü örnek cadde!.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun  2022 Yılı Mayıs ayında Günaydın  Mahallesi, Pazar Caddesi üzerinde düzenlediği kahvaltıda esnaflarla bir araya gelmişti. Burada Başkan Tosun Mahallenin cadde ve sokaklarında yapacakları çalışmalarla  Mahallenin cadde ve sokaklarının Bandırma ‘ya örnek gösterileceğini söylemişti. Konuşmasının üzerinden bir yıl dahi geçmeyen Pazar Caddesi yoğun yağış olmamasına rağmen parkelerin döküldüğü, yolun çöktüğü örnek cadde oldu!. Belediye Başkanı Tolga Tosun, o kahvaltıda yaptığı konuşmada şunları söylemişti. ” Günaydın Mahallemiz uzun yıllar öncesi hizmet almış ancak gelinen noktada adeta unutulmuş. İstiklal Caddemiz ve Pazar Caddemiz alışverişin ve ticaretin en yoğun olduğu caddeler ama ciddi şekilde yıpranmış. Biz bütün mevcut yolları kaldırıp, hepsini baştan sona daha modern, Bandırmaya yakışır daha çağdaş olacak şekilde yapacağız. Çalışmalarımıza sizlerden gelen talepler doğrultusunda son halini vererek başlayacağız. Proje sona erdiğinde sizlere layık ve bizim de gurur duyduğumuz, örnek gösterilecek bir Günaydın Mahallesi olacak. Çalışmalarımız sadece burası ile sınırlı kalmayacak. Ekiplerimiz Bandırmanın pek çok noktasında ve kırsal mahallelerimizde çalışıyorlar. Çağa uygun ve modern şehir planlamalarımızı diğer mahallelerimizde de uygulayacağız. Bandırmamıza her anlamda dokunmaya, güzelleştirmeye çalışıyoruz. Nezaket göstererek, davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Günün sonunda yepyeni bir Günaydın Mahallesi olacak ve şimdiden Bandırmamıza hayırlı olsun.”  demişti. Gelinen noktada Pazar Caddesi pakesi sökülmüş, yolu çökmüş örnek cadde olarak gösteriliyor. Öte yandan parkesinin söküldüğü, yolun çöktüğü örnek caddenin belediyeye maliyeti merak ediliyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.