Dolar 34,2449
Euro 37,0850
Altın 3.007,95
BİST 8.706,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 20°C
Parçalı Bulutlu
Balıkesir
20°C
Parçalı Bulutlu
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 21°C
Cum 22°C

MHP’Lİ ÇALIŞKAN MECLİS ÜYESİ ALGÜL, ADAY ADAYI

MHP’Lİ ÇALIŞKAN MECLİS ÜYESİ ALGÜL, ADAY ADAYI


15 Mart 2023 12:37
338

MHP Bandırma Belediye Meclisin başarılı MHP’ li Meclis Üyesi Harun Algül, MHP ‘den Balıkesir Milletvekili Aday adayı oldu. Algül Belediye Meclis Üyeliğinden de istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir milletvekilliği aday adaylığı için başvurular başladı. Bu çerçevede MHP Bandırma Belediye Meclis üyesi Harun Algül milletvekilliği başvurusu yapmak için meclis üyeliğinden istifa etti. Şehir ve Bölge Planlama, Peyzaj Mimarlığı, Yerel Yönetimler ve Kamu Yönetimi eğitimleri dahilinde Belediye ve Belediyecilik konularında uzman olan Harun Algül,  İmar ve Planlama konularından fiilen çalışmalar yürütüyor.  Çalışmalar dahilinde danışmanlık ve proje bazlı özel hizmetler dahilinde kişisel faaliyet alanında yer alan/yer alabilecek sorunların çözümü ve yasal mevzuat çerçevesinde sonuca ulaşmada etkin çözüm yöntemleri oluşturmada önemli bir tecrübeye sahip olan Algül’ün Milletvekiliği sıralamasında üst sıralarda yer alması bekleniyor. Harun Algül ‘ün bugün MHP Genel Merkezine aday adaylık müracaatını yaptığı öğrenildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.