Dolar 34,2489
Euro 37,1037
Altın 3.008,01
BİST 8.741,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

BANDIRMA BELEDİYESİNDEN HALKA, KIYMA VE KUŞBAŞI ETİN  KİLOSU 225 LİRA

BANDIRMA BELEDİYESİNDEN HALKA, KIYMA VE KUŞBAŞI ETİN  KİLOSU 225 LİRA


23 Mart 2023 12:48
568

Bandırma Belediyesi vatandaşın ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla dana kıyma ve kuşbaşı eti kilosu 225 Liradan satışa sundu. Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Biz burada sosyal belediyecilik olarak, vatandaşlarımızın ekonomisine 80 ila 120 Lira katkıda bulursak ne mutlu bize” dedi.

Bandırma Belediyesi hizmet aracı nikah salonu önünde kilosu 225 Liradan dana kıyma ve kuşbaşı et satışına bugün başladı. Hizmetin Ramazan ayı boyunca İlçenin farklı noktalarında devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun,” Ülkemiz zor dönemler yaşıyor. Vatandaşımızın durumu iyi değil. Ülkemiz büyük bir afet geçirdi, pandemiyle başlayan, sonra depremlerle gelen çok ciddi bir ekonomik sıkıntı yaşıyor. Bizde yerel yönetim olarak vatandaşımızın yanında olmak için bir çok proje üretiyoruz. Emeklinin, çalışanın, memurun, çiftçinin durumu ortada. Gerçekten çok ciddi ekonomik kriz var. Ramazan ayında vatandaşlarımızın yanında olmak aile ekonomilerine katkıda bulunmak amacıyla böyle bir proje gerçekleştirdik. Ne yaptık?. Üreticilerimizden hayvanlarını alıp, buradaki mezbahamıza kestirdik. Daha sonra Kasaplar aracılığı ile bunları 1 er kilo kıyma ve Et olarak  paketlettik. Hem Kıymayı, hem de kuşbaşı eti kilosu 225 Liradan vatandaşlarımıza vereceğiz. Bu hizmetimiz Ramazan ayı boyunca şehrimizin değişik noktalarında devam edecek. Hizmet aracımız 5 gün nikah salonumuzun önünde duracak. Daha sonraki günlerde değişik noktalarda hizmet verecek. Kasaplardan edindiğim bilgiye göre dana kıymanın kilosu 300, kuşbaşı etin kilosunun ise 320 Lira olduğunu öğrendim. Biz hem kıymayı, hemde kuşbaşını kilosu 225 Liradan veriyoruz. Biz burada sosyal belediyecilik olarak, vatandaşlarımızın ekonomisine 80 ila 120 Lira katkıda bulunursak ne mutlu bize. Ben bu vesile ile tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum “diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.